top of page

Geluidswerende schermen voor buiten

SILENT WALLS GELUIDSPANELEN

EIGENSCHAPPEN  EN VOORDELEN

Verkeerslawaai, burenhinder, last van treinverkeer, geluidsproblemen door industrie of sportterrein… Silent Walls geeft gehoor aan uw frustratie en biedt maatwerk tegen geluidsoverlast. We creëren rust met kokos geluidschermen, begroeibare geluidsschermen, houten geluidsschermen, industriële geluidsschermen of padel geluidsschermen. Hierbij ontzorgt Silent Walls u van advies tot afwerking.

De geluidswerende panelen van Silent Walls zijn met een geluidsreductie tot meer dan 75% doeltreffend tegen storende geluiden en lawaai. Ze zijn dan ook door diverse laboratoria getest (EN-ISO 717-1 / NEN-EN 1793 / NEN-EN 1794) en hebben zeer goede tot extreem hoge geluidswerende eigenschappen. Naast efficiëntie zijn de Silent Walls geluidspanelen met hun slanke uiterlijk ook mooi om naar te kijken, indien gewenst begroeibaar met klimop en personaliseerbaar. Silent Walls geluidspanelen zijn bovendien flexibel en betaalbaar. Door hun lichte structuur, talrijke combinatiemogelijkheden en oneindig veel variaties komen de Silent Walls geluidsschermen net zo goed tot hun recht in een professionele omgeving als in een particuliere tuin.

KOKOS GELUIDSSCHERMEN

Er is vandaag veel vraag naar een natuurlijke afwerking. We introduceren innovatieve, hoogstaande, duurzame en slanke geluidsschermen uit kokosvezel zonder staalmatten: dankzij een akoestische kern op maat ideaal voor het weren van geluidshinder door wegverkeer of burenlawaai.

kokos geluidsschermen

BEGROEIBARE GELUIDSSCHERMEN

Begroeibare geluidsschermen vormen een groene barrière tegen burenhinder, lawaai door pompen of speelterreinen, hinder door treinen en verkeerslawaai. Deze groene geluidsschermen reduceren bovendien wind én het CO2-gehalte.

begroeibare geluidsschermen

HOUTEN GELUIDSSCHERMEN

Silent Walls moduleerbare geluidsschermen in hout zijn een natuurlijke oplossing tegen geluidshinder en tegelijk een streling voor het oog. Met onze ruime keuze in houten geluidsschermen kunt u alle kanten op voor uw project.

IMG_0998.JPG

INDUSTRIËLE GELUIDSSCHERMEN

Naast autostrades, treinsporen en andere projecten waar de gekende EN testen van cruciaal belang zijn, heeft Silent Walls gepaste oplossingen voor binnen en buiten. Onze multi-inzetbare industriële geluidsschermen combineren naadloos een esthetische, industriële look met hoge technische normen.

industriële geluidsschermen

PADEL GELUIDSSCHERMEN

Padel is erg in trek, maar blijkt helaas ook geluidsoverlast met zich mee te brengen. Soms is er zelfs sprake van een constante geluidshinder. Silent Walls Padel XL geluidsschermen bieden akoestische geluidsoplossingen op maat om lawaai door padel in te perken.

padel geluidsschermen

Naargelang de ernst van de geluidshinder en rekening houdend met de omgeving, kunt u kiezen voor geluidsschermen in hout, aluminium, transparant, begroeibaar, … de mogelijkheden zijn legio.

bottom of page