top of page
padelgeluidsschermen.jpg

Padel geluidsschermen

EEN PASSENDE OPLOSSING TEGEN GELUIDSOVERLAST DOOR PADEL

Het specifieke type geluidsoverlast is door de vele mediaberichten gekend, als speler ervaar je een lichte geluidsdruk door de hoge reflectie van de kooien, echter door de intense spelbeleving valt dit in het niets. De buren die niet deelnemen aan de spelbeleving ervaren de geluidsoverlast echter compleet anders.

Het continue en ondertussen zeer gekende tok-tok geluid en de geanimeerde speelgeluiden van de deelnemers zorgen voor een hoge en vaak sterk storende geluidsbeleving. Meer en meer nemen sportclubs en gemeentebesturen hierdoor maatregelen tegen geluidsoverlast door Padel.

SilentWalls_icon

PRO-LINE XL PADEL

Onze basis Pro-line XL panelen worden in de kern aangepast aan de zeer specifieke geluiden van de spelbeleving. Niet alleen zorgen we voor een optimale geluidsisolatie maar tevens een extreem en t.o.v. het basispaneel nog hogere geluidsabsorptie.

Door deze meerlaagse, unieke combinatie kunnen we de algehele geluidsdruk op het terrein aangenamer maken en zorgen we voor een veel aangenamere en aanvaardbare geluidsbeleving voor de omwonenden.

De uitvoering van een Pro-Line XL Padel geluidsscherm is meestal voorzien van panelen met een zwart beschermnet, al dan niet voorzien van bedrukking van logo’s (eventueel voor sponseringdoeleinden) en montage tussen zware, zwart gepoederlakte profielen voorzien van een zware voetplaat.

Dankzij de mogelijkheid tot begroeiing aan de achterzijde van de panelen, het eventueel aanbrengen van een kokoslaag aan de achterzijde zorgt het geheel voor een mooi, strak maar bovenal efficiënt eindresultaat, dit zowel aan de binnen als buitenzijde van de geluidswand. Indien nodig kan er aan het basis Padel paneel extra productoevoegingen en/of kernaanpassingen voorzien worden en dit voor een verhoogd isolerend en/of absorberend vermogen.

Opbouw tot wel 8 meter hoogte mogelijk.

bottom of page