Akoestische & geluidswerende binnenoplossingen

Een aanwezige, storende nagalm minimaliseren? Vermoeidheid en hoofdpijn door geluidsoverlast?
Vervelende transfergeluiden verminderen? Slaaptekort door geluidshinder?

Onze absorberende en geluidswerende binnenoplossingen worden steeds afgestemd op maat van uw project, van akoestische panelen tot wanden en plafonds in verschillende uitvoeringen.

Naast panelen en geluidswerende/absorberende constructies uit eigen productie, zijn we Belgisch verdeler van enkele vooraanstaande merken
Hierdoor kunnen we flexibel inspelen op het probleem en de specifieke, gepersonaliseerde oplossing.

Geluidsabsorberende constructies

Een geluidsabsorberende constructie realiseren doen we volledig op maat van de problematiek, de ruimte en de persoonlijke wensen.

Niet enkel extreem geluidsabsorberend en dus vaarwel storende nagalm, maar indien gewenst kan een Silent Walls constructie ook uitgevoerd worden met een dubbele functie en lastige transfergeluiden opvangen om zo de privacy en/of rust te waarborgen.

Dankzij onze eigen productie- en montageteams kunnen we u volledig ontzorgen en nemen we uw project van A tot Z op ons.

Geluidsabsorberende panelen

In horecazaken, landschapskantoren, vergaderzalen, toonzalen, retailtoepassingen, een woning met open ruimtes, … in heel wat binnenruimtes kan een vervelende nagalm onaangename gevolgen hebben.

In ruimtes waar een volledige geluidsabsorberende constructie niet mogelijk is, zijn onze geluidsabsorberende binnenpanelen een passende oplossing. Met onze panelen uit eigen atelier kunnen we de meest uitdagende projecten aan. Panelen in specifieke vorm, kleur, print, dikte, verhoogde absorptie dankzij het maatwerk is nagenoeg alles mogelijk.

Naast onze eigen productie zijn we tevens Belgisch invoerder van panelen met een mooie en egale hoogkwalitatieve stofafwerking.

Deze producten zijn meer gestandariseerd, verkrijgbaar in 50 en 100 dikte en verkrijgbaar in 25 kleuren. Diverse speelse vormen zijn mogelijk alsook montage aan plafond of wand.

Geluidswerende constructies

Onze geluidswerende binnentoepassingen zijn nagenoeg volledig op maat van uw project, wensen en verwachtingen. Het doel van deze constructies is het minimaliseren en neutraliseren van transfer- en contactgeluiden zodat privacy en vb. nachtrust gegarandeerd kan worden. De geluidswerende constructies op maat, dienen dus om het geproduceerde geluid binnen of buiten te houden. Vb. een stofzuiger in gebruik, in een naastgelegen ruimte is niet meer hoorbaar. De montage is steeds op basis van het voorzetwandprincipe.

Het grote verschil met een vaak door collega’s aangeboden basiswand is het gebruik van de specifieke materialen en totale dikte. Naast verlijming, het aanbrengen van een staal/keper structuur creëren we met de montage van onze trillingsmatten, het respecteren van de luchtkamers, het monteren van onze Silent Walls isolatie en de dubbelplatige afwerking waarvan een streng geselecteerde akoestische gipsplaat als eindlaag, een extreem efficiënt geheel.

Onze specifieke opbouw zorgt voor een totale uitdikking van de wand met +/_ 110 mm.

Uitvoering van A-Z door onze eigen productie en montageteams

Geluidswerende binnentoepassingen

Wij creëren een optimaal akoestisch binnenklimaat

Met onze diverse geluidswerende/geluidsabsorberende binnentoepassingen op maat streven we ernaar om het leef en/of werkcomfort te verhogen.

Van 1 paneel tot totaaloplossing voor uw uniek project, bedrijf of school?

We onderzoeken graag de mogelijkheden.